nyomtatás

Hivatkozási kód: 6607

Budapest, XXI. kerület

Gyártelep, XXI. Csepel Művek területén csarnok

Kiadó


kiadóiparihasználtgyárüzemműhelyipari ingatlankocsibeállótéglakönnyűszerkezetesegyéb építőanyag

Leírás:
Kíadó, vagy egyes egységek eladásra kerülhetnek. Csepelen kamionnal is könnyen megközelíthető a Rákóczi és Kossuth útra merőleges Fő út végén lévő üzemcsarnok, műhely, iroda és szabadterület
Összközművel ellátott területek, aszfaltozott utak.

Kerítéssel körbekerített terület, 24 órás biztonsági őrszolgálattal.

Dunai kikötő 150 méterre; Szabad kikötő 1 km;
A telephely környezete, általános jellemzése.

A telephely a Csepel sziget É-i részén a Csepeli-sík kistájegységébe tartozik, Budapest közigazgatási határán belül helyezkedik el a Nagy –Duna folyó, a Budafoki út, a II Rákóczi Ferenc út és a Rózsa u. által határolt területen, a Csepel Művek területébe beágyazva. A terület beépített, ipari jellegű, közművekkel és utakkal jól ellátott.
A telephely beépítettsége, infrastrukturális ellátottsága.
A telephely ivóvíz ellátását a Fővárosi Vízművek biztosítja, a használati melegvíz, és forró víz ellátást a Fémmű, saját Erőművében állítja elő. Az Erőmű szolgáltatja a terület ipari és tűzi víz ellátását, valamint gázellátást 0,9 bar nyomású földgázt. Az elektromos energia vételezését az Elektromos Művekkel kötött szerződés alapján vételezünk, nagy teljesítményű energiakontingenssel rendelkezünk.
A terület beépítettsége 80%-os. Valamennyi közutat szilárd burkolat borít. A nagy arányú burkoltság miatt záporok esők vízmennyiségének biztonságos elvezetésének érdekében nagy méretű záporvíz elvezető csatornák kiépítésére volt szükség.
A telep szennyvíz elvezetése egyesített rendszerű. A kommunális és technológiai szennyvizekkel kevert felszíni lefolyások ugyanazon az elvezető rendszeren távoznak.
Az ingatlanok kialakítását és felszereltségét tekintve kiválóan alkalmasak több munkafázisos gyártási igények kiszolgálására. Megközelíthetőségük révén és több nagyméretű ipari kapu segítségével a ki, és -beszállítási feladatok maradéktalanul és minden igényt kielégítő módon végrehajthatók. A fejépületek irodai, műhely és szociális blokkjai teljes körű támogató szolgáltatásokat biztosítanak az üzemeknek.
Az ingatlanok raktározási célokra is kiválóan alkalmasak. Nagy belmagasságuk, kiváló állapotban lévő tetőszerkezetük, kis költségek mellett portalanítható padlózatuk révén akár magasabb raktározási igényeket is kiszolgálhatnak.
Igény szerinti belső térkialakítások. Kiváló megközelíthetőség, 24 órás őrszolgálat, a területen iparvágány és hajókikötő üzemel, a kamionos megközelítés minden csarnoknál biztosított.
Az ingatlanok több konstrukcióban igénybe vehetők. Bérlet, tartós bérlet vagy tulajdon megvásárlása rendkívül kedvező feltételek mellett mind lehetőségként szerepel terveink között.

A z üzemcsarnokok
vasbeton pillérváz, tégla falazat, festett cementvakolat, idomacél rácsos elemekből állnak szerkesztett nyereg alakú tetőidomok középen kiemelve, zárt deszkázaton acél hullámlemezes héjalás, nyílászárók acélkeretes szerkezetek, nagy belmagasságúak.
Daruk: 5 - 15 tonnásig
Burkolat: vasalt beton aljzat, gépalapok miatt feltöltés és betonozás szükséges
Üzemvezetői iroda:
Acélgerendás vázszerkezet tégla kitöltő falazás, acélkeretes nyílászárók, fa belső ajtók.
Művezető iroda:
Acélgerendás vázszerkezet tégla kitöltő falazás, acélkeretes nyílászárók, fa belső ajtók, vizesblokk csempézet

A bérleti díj: 1,8 euro+áfa/hó/m2-től, a helytől és állapottól függő

Eladási ár 60.000 Ft/m2-től bontható egységek ill. területek egyeztetése alapján

6 820 000 Ft/hó (€ 22 000) + áfa

Hivatkozási kód: 6607
terület: 11000m2
Vezér Ingatlan
Vezér Ingatlan Centrum
06/70/332-9191
Vezér Ingatlan Centrum

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Kiadó , Budapest, XXI. kerület, 6607

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Kiadó , Budapest, XXI. kerület, 6607


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.