nyomtatás

Hivatkozási kód: 6560

Budapest, X. kerület

Gyárdűlő, X. Köbánya városközpont, Mázsa tér közelében

Kiadó iroda


kiadóipariátlagos állapotúraktáripari ingatlanirodaösszközművestégla

Leírás:
Kiadó raktár és irodablokk.
• Jó elhelyezkedés— Kőbányai út, Mázsa tér szomszédságában
• Kiváló közlekedés
• 24 órás biztonsági szolgálat
• Teherlift
• Rugalmas belső térkialakítások
• Légkondicionált irodák
• Mérsékelt bérleti és üzemeltetési díjak

Az épület Kőbányán, a X. kerületben található, ipari övezetben, teljes területe 3.182 m². A Kőbányai út, valamint a Mázsa tér közelsége miatt (Mázsa tér 5 percnyi sétára van) mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető. A Kőbányai út közlekedési szempontból egyike fővárosunk közlekedési legfontosabb verőereinek, hiszen a Baross utcán keresztül pillanatok alatt elérhető a belváros, a Hungária kőrúton keresztül az autópályák, illetve a Duna-hidak könnyen megközelíthetőek.
A Mázsa téren a számú buszok, valamint 3-as villamos rendelkezik megállóval, a Kőbánya Alsó vasútállomás is itt található.
Tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető az ingatlan. A 3-as villamossal két megállónyira van a 3-as Metró vonal Ecseri úti megállója, és szintén közelben található a Népliget távolsági buszpályaudvar.
A Pongrácz út összeköti Kőbányát Zuglóval, míg a Bihari út Ferencvárossal, Kispesttel és a külső kerületekkel.
A létesítmény két részből áll; a háromszintes irodaház (földszint + 2 emelet) és a földszintes raktárépület-sor között zárt parkoló van 38 autó számára. Az irodaházba a belső udvarról lehet bejutni két lépcsőház valamelyikén; a Mázsa utca felőli lépcsőház földszintjén található a 24 órás recepciós szolgálat, mely biztosítja a bérlők részére a korlátlan bejutási lehetőséget.
Az épületben teherlift üzemel 1000 kg teherbíró képességgel.
A folyosókat, lépcsőházakat tavalyi év elején láttuk el új burkolattal.
Az irodaház földszintjén nagyobb raktárhelyiségek találhatóak, melyek alkalmasak különböző műhelyek kialakítására. Az irodaházzal szemben egy földszintes raktárépület található, mely jobbára 200 m2 nagyságú egységekre van osztva, így mintegy satuba fogják az épületek a telek területén középütt található parkolót, melyhez két kapu tartozik, így könnyedén megközelíthető minden raktárhelyiség. Kb.: összesen 1300 m2 raktár tartozik az ingatlanhoz, a raktárak kihasználtsága jelen pillanatban 80-90%-os
Az irodaház két emeleti szintjein irodahelyiségek vannak kialakítva. Az épület közép folyosós rendszerű, melyről két oldalra nyílnak a változatos méretű iroda helyiségek. Az így megosztott irodák 18- 80 m2 nagyságúak. Az irodák helyiségek többsége légkondicionáló készülékkel vannak felszerelve.
A bérleti díj:
raktáraknál 3,4 euro-tól + Áfa/m2 + rezsi
irodák: 5 euro-tól + Áfa/m2 + rezsi

134 850 Ft/hó (€ 435) + áfa

Hivatkozási kód: 6560
terület: 87m2
Vezér Ingatlan
Vezér Ingatlan Centrum
06/70/332-9191
Vezér Ingatlan Centrum

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Kiadó iroda, Budapest, X. kerület, 6560

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Kiadó iroda, Budapest, X. kerület, 6560


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.