nyomtatás

Hivatkozási kód: 13275

Budapest, X. kerület

Kőbánya, Köbánya főútvonalán lévő telephely

Kiadó iroda


kiadóhasználtátlagos állapotúföldszintiemeletilegfelső szintenirodaC irodaházbanB, B+ irodaházbankocsibeállóutcán ingyenes parkolásösszközművestégla

Leírás:
Köbánya főútján lévő telephelyen egy irodaház felső szintje hosszú távra kiadó. Az ár igények, felújítási elvárások alapján változhat.
Igény szerint kisebb alapterületű egységek kiadása is elképzelhető az épület alsóbb szintjein, ahol a bérleti díj 4-5 €+Áfa/m2/hó. Természtesen másik épületben egy C kategóriás irodablokk kiadása is elképzelhető, a telephelyen belül, amelynek ára felszreltségtől állapottól függően 2-6 €+áfa/m2/hó.
A telephelyen belül a raktározási tevékenység is megoldható, kisebb nagyobb területek bérbeadása lehetséges. A raktárak bérleti díja 1-2,5€+áfa/m2/hó.
A raktározási terület 150m2-től akár több ezer m2-es igény mellett is biztosítható. A raktárak és irodák itt megjelölt ára a megtekintett állapotot jelenti, felújítási igény esetén az árak és a kialakítási költségek tárgyalás alapján kerülnek meghatározásra.

1 240 000 Ft/hó (€ 4 000) + áfa

Hivatkozási kód: 13275
terület: 668m2
Szobák száma: 15Vezér Ingatlan
Vezér Ingatlan Centrum
06/70/332-9191
Vezér Ingatlan Centrum

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Kiadó iroda, Budapest, X. kerület, 13275

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Kiadó iroda, Budapest, X. kerület, 13275


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.