nyomtatás

Hivatkozási kód: 51386

Budapest, III. kerület

Lakótelep közelében

Kiadó üzleti ingatlan


kiadóüzletihasználttelepülésközpont vegyesraktárszervízutcán ingyenes parkolás

Leírás:
- Ingatlan teljes területe: 837 nm
- Nagyon jó megközelíthetőség
- Csobánka tértől (Békásmegyer főtere) pár perc sétára található
- Ingyenes parkolás
- 24 órás őrzés
- Riasztó + kamera rendszer
- Rámpa
- Ipari kapu

Azu Üzletház a III. kerületi Békásmegyer, Ezüsthegyhez közeli részén helyezkedik el, közszolgáltatók és oktatási intézmények közvetlen közelében, a tömegközlekedési eszközöktől pár méterre. A jellemzően 10 emeletes, 100 lakásos panelházak között építettük fel a mintegy 1000 nm hasznos alapterülettel rendelkező üzletházunkat, kiskereskedő piacterünket. A kerület ezen részében élők száma 38.000 fő, így ennek megfelelően a prognosztizálható vásárlószám is igen magas. Az azonnal bérelhető, 25 nm alapterületű raktárnak alklmas helyiség. Az épület hátsó részén található rámpa és ipari kapu teszi lehetővé a gyors áruszállítást és mozgatást. Az üzletházban a biztonságot a 0-24 órás őrzés mellett riasztó, videokamerák és az üzletek külön zárhatósága garantálja. Az üzemeltetési díj tartalmazza az őrzés-védés és biztosítás; a közös területek takarításának és a hulladékszállításnak költségét valamint a közös terek temperáló fűtésének díját. A bérlők körét a helyi lakosság igényeinek megfelelően választjuk ki, ezzel megteremtve a törzsvásárlói bázis kialakításának lehetőségét. Az Üzletház mögötti területen 30 férőhelyes parkolóval rendelkezünk. Az üzletházban bérleti jog megváltása nélkül, kedvező feltételek mellett biztosítjuk új üzleteinket!

A bérleti díj 1200 Ft/m2/hó+áfa +500 Ft/m2/hó+áfa üzemeltetés és fenntartási díj

30 000 Ft/hó (€ 97) + áfa

Hivatkozási kód: 51386
terület: 25m2
Szobák száma: 1Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Kiadó üzleti ingatlan, Budapest, III. kerület, 51386

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Kiadó üzleti ingatlan, Budapest, III. kerület, 51386


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.