nyomtatás

Hivatkozási kód: 60454

Budapest, XVIII. kerület

Alacskai úti lakótelep,

Eladó panellakás


eladólakásátlagos állapotúegyedi fűtésházközpontikülönnyíló szobákkertre nézőnappaligardróbmagasföldszinti4+ szobáspanellakásutcán ingyenes parkolásösszközművescsatornavízvízóragázvillanytelefoninternetkábel TVpaneljól alakíthatókiváló adottságokkiváló elosztásúlépcsőházból nyílózárt lépcsőházastágas lakásszép kerttelvilágos lakáscsendes utcakertvárosi környezetbenjó tömegközlekedésselelektromos kapu

Leírás:
Csendes, kertvárosi környezetben, jó közlekedéssel!

XVIII. kerület Alacskai lakótelepen eladó egy 3 emeletes társasház magasföldszintjén elhelyezkedő 89 nm-es, 3+1 félszobás panellakás. A csendes, kertvárosi környezetben fekvő épületbe lépve rend, tisztaság és kulturált környezet fogad. Élhető, világos terek, különnyíló helyiségek, ablakos konyha, étkező, két külön WC, spejz helyiség jellemzik az otthont. Közös költség 44000 Ft./ hó, amiben a háztakarítás, kertész, szemétszállítás, felújítási alap, gáz általány, és fűtés is benne van. A lépcsőházban kicserélték a nyílászárókat, vezetékeket, csöveket, továbbá a burkolás és festés is megtörtént. Jövőre következik a ház külső szigetelése.
A társasházhoz tartozik egy zárt belső kert, a lakáshoz külön tartozik a pincehelyiségben a szomszéd lakóval közös használatú 20 nm-es, zárt tároló helyiség.

Rendkívül csendes, családias környék, jó közlekedéssel. Kőbánya- Kispest tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami fontos a mindennapokban.

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és hitelkonstrukcióban is megvásárolható, szakértő kolléganőnk készséggel áll rendelkezésére és tájékoztatja Önt a legkedvezőbb lehetőségekről.

Hívjon bizalommal és nézze meg személyesen, majd tegyen egy ajánlatot!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Megtekintés vagy bővebb tájékoztatás esetén hívjon bizalommal a hét bármelyik napján!

34 000 000 Ft (€ 109 677)

Hivatkozási kód: 60454
terület: 89m2
Szobák száma: 4
Emelet: fszt.
Fűtés: egyedi fűtés, házközponti

Jancsó István
Windingatlan
+36-30-263-08-45
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó panellakás, Budapest, XVIII. kerület, 60454

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó panellakás, Budapest, XVIII. kerület, 60454


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.