nyomtatás

Hivatkozási kód: 59678

Budapest, III. kerület

Békásmegyer, Békásmegyer hegy felőli oldal

Eladó panellakás


eladólakásbútorozatlanhasználtfelújítandóösszkomfortosegyedi fűtésházközponti egyedi mérésselkülönnyíló szobáknappali1 szobás2 félszobáspanellakáslakótelepi lakásutcán ingyenes parkolásliftakadálymentesített lakótérakadálymentesített épületalacsony rezsiösszközművescsatornavízvízóragázvillanytelefoninternetkábel TVpanelszép panorámajól alakíthatókiváló adottságokkiváló elosztásúnagy terektágas lakásvilágos lakáscsendes utcaközel a természethezjó tömegközlekedésselpiachoz közelklíma

Leírás:
Békásmegyeren a hegy felőli oldalon eladó egy 10 emeletes házban, a 6. emeleten, egy 51 m2-es, 1+2 félszobás szobás, felújítandó, panellakás.

A szobákban szőnyegpadló található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A konyhában új műanyag nyílászáró, redőnnyel, szúnyoghálóval együtt került beépítésre. A többi helyiségben még a régi nyílászárók vannak.
Az ingatlan világos, napfényes.
A beosztását tekintve kitűnő, minden helyiség külön nyíló.
A lakáshoz klíma is tartozik.

Közös költség: 13.000.-Ft

A környék remek infrastruktúrával rendelkezik, óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek (TESCO, PENNY, SPAR) orvosi rendelő, gyógyszertárak 1-2 percen beül elérhetőek, csak úgy, mint a tömegközlekedési eszközök (H5-ös HÉV, 186-os, 143-as 160-as buszok). A Római-part és a LUPA tó pár megállóra található.

Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!

27 900 000 Ft (€ 90 000)

Hivatkozási kód: 59678
terület: 51m2
Szobák száma: 3
Emelet: 6
Fűtés: egyedi fűtés, házközponti egyedi méréssel

Surányi Andrea
Windingatlan
+36-30-953-79-93
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó panellakás, Budapest, III. kerület, 59678

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó panellakás, Budapest, III. kerület, 59678


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.