nyomtatás

Hivatkozási kód: 59491

Budapest, X. kerület

Újhegy, X. Újhegy kertváros

Eladó ház


eladóházbútorozatlanhasználtjó állapotúösszkomfortosegyedi fűtésgázkazánkülönnyíló szobáknappali4+ szobáscsaládi házkertes házkocsibeállóutcán ingyenes parkolásgarázsösszközművescsatornavízvízóragázvillanytelefontéglateraszjól alakíthatókiváló elosztásútágas lakásszép kerttelvilágos lakáscsendes utcajó tömegközlekedésselpiachoz közel

Leírás:
X. kerület Újhegyi lakótelep kertvárosi részének csendes zsákutcájában kínálunk eladásra egy 136 nm-es 4 szobás 2 szintes jó állapotú 639 nm-es telken lévő családi házat. A bejáratot pár lépcsőfokon keresztül közelíthetjük meg. Az ajtón belépve a 7,5 nm-es előszobába jutunk. Itt találjuk a földszinti külön wc-t is. Ha elindulunk a közlekedőn keresztül, jobbra 4,5 nm-es fürdőt, azzal szemben a 19,5 nm-es szobát találjuk. A közlekedőből kilépve a 19 nm-es étkezőbe érünk. Innen nyílik a 3.5 nm-es konyha, a 19 nm-es nappali és innen juthatunk a kamrán keresztül a pincébe, illetve a lépcsőn keresztül az emeltre. A felső szinten találunk 2db külön bejáratú 18 nm-es szobát, egy 8 nm-es fürdőszobát, külön wc-t és a közlekedő végén egy 6 nm-es, jelenleg gardróbként funkcionáló helyiséget, ahol minden lehetőség adva van egy emeleti konyha kialakításához. A felső és alsó szint fűtését a pincében lévő kazán látja el. Igény szerint a felső szint fűtése lezárható.
Műszaki: A ház körbejárható, a 90-es évek végén újították fel teljes körűen. Ekkor építették rá a felső szintet is. Autóval a távirányítású automata kapun keresztül állhatunk be az udvarra, melynek sarkában egy 30 nm-es melléképületben került kialakításra a garázs és egy szerszámtároló is. A fűtött melléképületben az áram is be van vezetve. A kertben lévő gyümölcsfákat a földszinti étkezőből is megközelíthető fedett teraszról csodálhatjuk.
A környéken rendezett házakat, kiváló szomszédságot találunk.
Környék:
Kiváló a közlekedési és a bevásárlási lehetőség. Buszok: 85, 85E, 68, 117, a 3-as Metró, Kőbánya-Kispest végállomás 5 perc, az Örs vezér téri 2-es Metró 10 perc közlekedésre van.

Vásárlás: SPAR, LIDL, INTERSPAR, PENNY, Auchan, valamint több kisebb éjjel-nappali üzletek. Uszoda, Wellness szalon, szabadidő parkok, tó, óvodák, iskolák, Posta, bankok, orvosi rendelő, gyógyszertárak a közelben.
Kitűnő választás fiataloknak, első lakásvásárlóknak és családosoknak egyaránt. Jöjjön, nézze meg!!!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.

Finanszírozás:
Az ingatlan teher mentes, a birtokba adáshoz minimum 3 hónap szükséges.
Készpénzzel illetve pénzintézeti hitellel is megvásárolható, mely lebonyolításában kolléganőnk szíves rendelkezésére áll.

Ajánlás:
A házat bárki számára ajánljuk, aki csendes, nyugodt környezetre vágyik, és ebben tágas lakótérben szeretné élni az életét. Nagycsaládosoknak kifejezetten jó választás lehet.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

67 000 000 Ft (€ 216 129)

Hivatkozási kód: 59491
terület: 136m2
telek: 639m2
Szobák száma: 4

Fűtés: egyedi fűtés, gázkazán

Czutor Norbert
Windingatlan
+36-30-472-73-79
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó ház, Budapest, X. kerület, 59491

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó ház, Budapest, X. kerület, 59491


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.