nyomtatás

Hivatkozási kód: 59002

Budapest, XIV. kerület

Kiszugló, Zugló Nagy Lajos kirély útja

Eladó panellakás


eladólakásbútorozatlanazonnal költözhetőhasználtfelújítottösszkomfortostávfűtéskülönnyíló szobáknappali2 szobáspanellakáslakótelepi lakásutcán ingyenes parkolásalacsony rezsicsatornavízvízóravillanypanelerkélyhasználható erkélykiváló adottságokkiváló elosztásúlépcsőházból nyílózárt lépcsőházasvilágos lakásforgalmas utcajó tömegközlekedésselmetró közelében

Leírás:
XIV. kerület frekventált helyén eladó egy 50 nm-es 2 egész szobás felújított állapotú MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL ELLÁTOTT beépített erkélyes lakás egy 4 emeletes panelház I. emeletén. A biztonsági ajtón belépve a 3 nm-es előszobába érünk, ahonnan jobbra tovább haladva a közlekedőből nyílik a 3 nm-es fürdőszoba és mellette a wc. A közlekedő végén helyezkedik el a 4 nm-es konyha. Az előszobán keresztül érjük el 20 nm-es nagyobb és az abból nyíló 12 nm-es szobát. A 4 nm-es erkélyre a nagy szobából léphetünk ki. A kisebb szobából egy ajtón keresztül a konyhába juthatunk. A szobák laminált parkettával ellátottak, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok redőnyökkel felszereltek.
A közösköltség: 4.000 Ft
A fűtés: 12.000 Ft

Közlekedés:
Kiváló tömegközlekedés: 3, 62, 62A jelzésű villamosok, 32, 907-es buszok, egy utcányira a 77-es trolibusz közlekedik

Környék:
Családi házas környék, csendes utca, a Bosnyák téri piacot 3 perc sétára találjuk, továbbá a közelben kisboltok COOP, CBA üzletek, gyógyszertárak, iskolákat találunk.

Finanszírozás:
Készpénzzel illetve pénzintézeti hitellel is megvásárolható, mely lebonyolításában kolléganőnk szíves rendelkezésére áll.

Ajánlás:
Azon kedves ügyfeleink részére kínáljuk az ingatlant, akik gyorsan szeretnének költözni, jó áron keresnek forgalmas helyen lévő, de mégsem zajos lakást. Ajánljuk befektetőknek, első lakás vásárlóknak, diákoknak egyaránt!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


33 700 000 Ft (€ 108 710)

Hivatkozási kód: 59002
terület: 50m2
Szobák száma: 2
Emelet: 1
Fűtés: távfűtés

Czutor Norbert
Windingatlan
+36-30-472-73-79
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó panellakás, Budapest, XIV. kerület, 59002

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó panellakás, Budapest, XIV. kerület, 59002


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.