nyomtatás

Hivatkozási kód: 58904

Sopron

Deák tér mellett

Eladó téglaépítésű lakás


eladólakásazonnal költözhetőhasználtjó állapotúdupla komfortegyedi fűtéscirkófűtéscserépkályha4+ szobástéglaépítésű lakásgarázstéglaszép kerttelDeák térnél

Leírás:
“Kettő az egyben” lakás; kétgenerációs családnak, részleges kiadásra vagy akár befektetésnek.
Sopronban, a Deák tér mellett, a belvárostól 10 perc sétára, kertre néző, magasföldszinti, felújított, 85 nm-es, polgári jellegű, lakás, egy külön bejáratú, frissen felújított, 35 nm-es alagsori lakással, pincével, udvari garázzsal, saját használatú kertrésszel (118nm) eladó!
Mindkét lakás teljes körű gépészeti felújításon ment keresztül; a villany-, víz- és fűtési rendszer valamint a nyílászárók az elmúlt években lettek cserélve. A fűtés kondenzációs gázkazánnal megoldott, de 2 cserépkályha és egy hordozható kandalló, a melegvíz-ellátást pedig napkollektoros rendszer segíti. A házban vízlágyító van beépítve.
A lakások a belső udvarról nyílnak, amit az utcafrontról egy közös kapubejárón keresztül lehet megközelíteni. A felső lakásban egy előszoba, 2 hálószoba (19 + 26nm), konyha (9 nm), nappali (19 nm), 1 fürdő WC-vel (5 nm) és külön WC, valamint egy kamra található.
Az alagsori lakás teljes körű vízszigetelést kapott. A három DNy-i tájolású, kertre nyíló, redőnyös ablakon keresztül meglepően sok természetes fény jut a helyiségekbe. A lakásban található egy előszoba, fürdő+WC (5 nm), egy 9 nm-es konyha és 18 nm-es hálószoba. Az alsó lakás villany, víz és fűtésfelhasználását külön órák mérik.
A lakáshoz tartozik egy 24 nm-es pince, aminek egy részéből mosókonyha lett kialakítva. Az eredeti háztömbhöz egy 22 nm-es garázs lett hozzáépítve. Az udvarban parkosított kert található gyümölcsfákkal és egy tűzifatárolóval. A 44-nm-es padlásra a lakásból lehet feljutni, jelenleg teljesen üres. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Az ingatlan ára: 48,9 MFt.


48 900 000 Ft (€ 157 742)

Hivatkozási kód: 58904
terület: 120m2
telek: 118m2
Szobák száma: 4
Emelet: mfszt.
Fűtés: egyedi fűtés, cirkófűtés, cserépkályha

Bakonyi Eleonóra
WINDINGATLAN-SOPRON
+36-30-825-26-46

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó téglaépítésű lakás, Sopron, 58904

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó téglaépítésű lakás, Sopron, 58904


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.