nyomtatás

Hivatkozási kód: 58378

Budapest, X. kerület

Óhegy, X. Óhegy lakótelep

Eladó téglaépítésű lakás


eladólakásbútorozatlanazonnal költözhetőhasználtfelújítandóösszkomfortostávfűtésnappalikamra1 szobásgarzonlakástéglaépítésű lakáslakótelepi lakásutcán ingyenes parkolásalacsony rezsiösszközművescsatornavízvízóragázvillanytéglajól alakíthatókiváló adottságokkiváló elosztásúlépcsőházból nyílózárt lépcsőházasvilágos lakáscsendes utcajó tömegközlekedéssel

Leírás:
Kihagyhatatlan ajánlat!!!!
X. kerület, Óhegy városrészében eladó egy 27 nm-es felújítandó állapotú, távfűtéses, garzon lakás egy négy emeletes téglaház II. emeletén. Az ajtón belépve a 3 nm-es előszobába jutunk, egyenesen haladv a 2 nm-es, zuhanytálcával ellátott fürdőszobába lépünk. Az előszobából nyílik a külön wc. A bejárattól jobbra találjuk a a 18 nm-es szobát, ahonnan a 2,5 nm-es ablakos konyhát tudjuk megközelíteni. A szoba parkettával ellátott, a többi helyiség járólappal burkolt.
A lakás közös költsége 5.000 Ft, amiben jelenleg a vízhasználat is beletartozik. A fűtés költsége a téli hónapokban 11,000 Ft körüli, a teljes rezsi 25.000 ft-ból kihozható!!!

Közlekedés:
Kiváló tömegközlekedés:, 85, 85E, 95, 185, 217-es buszok, 28, 28A, 37- es villamosok.

Környék:
Csendes környezet az Óhegy park szomszédságában, bármerre indulunk találunk gyógyszertárakat, élelmiszerboltokat: CBA, Lidl, kisboltok

Finanszírozás:
Az ingatlan azonnal költözhető!
Készpénzzel illetve pénzintézeti hitellel is megvásárolható, mely lebonyolításában kolléganőnk szíves rendelkezésére áll.

Ajánlás:
Azon kedves ügyfeleink részére kínáljuk az ingatlant, akik jó áron keresnek forgalmas helyen lévő, de mégsem zajos kis lakást. Egyedülállóknak, diákoknak, első lakásvásárlóknak kitűnő lehetőség!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

15 799 000 Ft (€ 50 965)

Hivatkozási kód: 58378
terület: 27m2
Szobák száma: 1
Emelet: 2
Fűtés: távfűtés

Czutor Norbert
Windingatlan
+36-30-472-73-79
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó téglaépítésű lakás, Budapest, X. kerület, 58378

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó téglaépítésű lakás, Budapest, X. kerület, 58378


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.