nyomtatás

Hivatkozási kód: 56439

Budapest, XIX. kerület

Kispest, Kispest

Eladó panellakás


eladólakásbútorozottazonnal költözhetőjó állapotúösszkomfortostávfűtéskülönnyíló szobákutcára nézőemeleti1 szobás2 félszobáspanellakáslakótelepi lakásutcán ingyenes parkolásliftalacsony rezsivízvízóragázvillanypanelerkélyhasználható erkélyjól alakíthatókiváló adottságokkiváló elosztásúvilágos lakáscsendes utcajó tömegközlekedésselmetró közelébenpiachoz közelklíma

Leírás:
Eladásra kínálunk egy 3 szobás, erkélyes, felújított, tehermentes lakást!


A XIX. kerületben eladó egy 4. emeleti, felújított, 53 nm- es, 1+2 különnyíló félszobás panellakás. Az ingatlan napfényes, K-Ny- i fekvésű.

A lakás nemrégiben esett át felújításokon, ahol az egész járólap cserélve lett. A szobákban új parkettával, a lakás többi részében pedig kerámialapokkal lett burkolva.
A nyílászárók a lakás két helyiségében ki lettek cserélve, valamint a radiátorok is nagyobb és modernebb változatot kaptak. Az ingatlan új bejárati ajtót kapott, mely több ponton záródik.

Kitűnő beosztás, élhető élettér. A lakásban a napsütéses időszakokban, klíma biztosítja a kellemes légkört.
Az ingatlanban a teljes bútort, gépekkel együtt, ajándékba kapja meg a leendő tulajdonos. Fűtése távhő, közös költség 20.000 Ft/hó, melyben a vízfogyasztás is szerepel, havi rezsi költség összesen 40.000 Ft.

A környék közlekedése és ellátottsága kiváló, pár percen belül elérhető a 3- as metró, és két villamos vonal is. Több buszjárat, valamint rengeteg bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre (Kossuth piac, Tesco, Aldi, Penny, Spar, CBA, Lidl, Europark, Köki Terminál stb.).

Az ingatlan tehermentes, rugalmasan birtokba vehető!


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hívjon bizalommal és nézze meg személyesen, majd tegyen egy ajánlatot! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el kell adnia meglévő ingatlanját, ebben is állunk szíves rendelkezésére.


Várom megtisztelő érdeklődését akár hétvégén is!


21 499 000 Ft (€ 69 352)

Hivatkozási kód: 56439
terület: 53m2
Szobák száma: 3
Emelet: 4
Fűtés: távfűtés

Lakatos Dávid
Windingatlan
+36-70-422-89-87
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó panellakás, Budapest, XIX. kerület, 56439

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó panellakás, Budapest, XIX. kerület, 56439


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.