nyomtatás

Hivatkozási kód: 54118

Maglód

Bajcsy-Zsilinszky utcánál

Eladó ház


eladóházhasználtátlagos állapotúösszkomfortosegyedi fűtéscirkófűtéskülönnyíló szobákföldszintiegy lakószintescsaládi háztéglaépítésű lakáskertes házduplagarázskocsibeállóutcán ingyenes parkolásgarázsakadálymentesített lakótérakadálymentesített épületvízvízóragázvillanyteraszjól alakíthatókiváló adottságokkiváló elosztásúnagy terektágas lakásszép kerttelvilágos lakásközel a természethezkertvárosi környezetben

Leírás:
Maglód ófalui részén, a Bajcsy-Zsilinszky utca környékén kínálunk eladásra egy 1690 nm telken elhelyezkedő 160 nm-es amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, 2 állásos garázzsal, medencés családi házat.

A ház egyedi stílusban, jó színvonalon, jó minőségű anyagokkal és ízléses módon került kivitelezésre. Az ingatlan 2000-ben épült, 160 nm-es, egy lakószintes, 16 nm-es terasszal rendelkezik.
Elektromos kapun keresztül jutunk a telekre, ahonnan elektromos garázsajtón keresztül tudunk beállni a 2 autó számára alkalmas garázsba.

A telken fúrt kút és egy 9,15x4,60 nagyságú és 1,20 mély MEDENCE található, melyet fúrt kútból tudunk tölteni. A telek hátsó részén egy tároló is helyet kapott. Új műanyag ablakok kerültek beépítésre, mely ráccsal és redőnnyel is felszereltek.
A fűtéséről és a melegvízről kombi cirkó gondoskodik, valamint alternatív fűtésről radiátoron keresztüli hőleadással egy kandalló is rendelkezésre áll. Belmagassága 3 m
A vételár részét képezi a beépített, gépesített konyhabútor.

A ház napfényes, belső tágas terei, továbbá a benne lévő helyiségek kialakításai átgondoltak és letisztultak, mindezeknek köszönhetően pedig az ingatlan rendkívül sokrétű hasznosítási lehetőséget hordoz magában.
Az ingatlan udvara és előkertje mellett kifejezetten ajánlható többgyermekes családoknak, illetve esetleg olyan gyermekes családoknak is, akik a nagyszülőkről is egy fedél alatt, de mégis jól elkülönülő élettérben kívánnak gondoskodni!
E nagy családi ház ugyanakkor alkalmas lehet olyan családok számára is, akiknél valamelyik felnőtt kisebb ügyfélforgalmú gazdasági tevékenységet gyakorol (pl. fodrászat, kozmetika; esetleges iroda célú használat).

A település Budapest közeli fekvése, és az M0-ás autóútnak a közelsége, továbbá a szolnoki vasúti vonalon elhelyezkedő színvonalas vonatállomások révén a tömegközlekedéssel való megközelítése is jól élhetővé teszi a környéket és ezt a kitűnő ingatlant!
További kérdése, megtekintési szándéka esetén kérem, forduljon bizalommal a hirdetőhöz!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!38 900 000 Ft (€ 125 484)

Hivatkozási kód: 54118
terület: 160m2
telek: 1690m2
Szobák száma: 4

Fűtés: egyedi fűtés, cirkófűtés

Szél Tibor
Szél Tibor
Windingatlan
+36-30-240-09-99
Windingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó ház, Maglód, 54118

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó ház, Maglód, 54118


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.