nyomtatás

Hivatkozási kód: 51512

Letkés

Ipoly völgy

Eladó ház


eladóházhasználtfelújítandóegyedi fűtéskonvektorcserépkályhakülönnyíló szobákkertkapcsolatosföldszinti4+ szobáscsaládi házhétvégi házkertes házkocsibeállóösszközművescsatornavízgázvályogegyéb építőanyagteraszkiváló adottságoknagy terektágas lakásszép kerttelcsendes utcaközel a természethez

Leírás:
Letkés központban tehermentes családi ház eladó
Az eladó sorba került ingatlan két más-más időben épült részből áll. A régebbi egy szép tornácos parasztház, amelyhez hozzáépült az utcafronti rész. Mindkettő hosszú ideje üresen áll, ezért felújításra szorulnak.
A házhoz meglehetősen nagy telek tartozik (3697 nm), amit nagyon sokféle módon lehet hasznosítani.
Elhelyezkedését tekintve közel van a falu központhoz, de mégis csendes . A szobák utcafronti elrendezésűek,külön bejáratúak.
A telken használható gazdasági épület található, ami korábban lóistálló volt.
Sajnos a pince omladozik, azt újjá kell építeni. A kertben ásott kút és vezetékes víz is van amiről a locsolás megoldható.
Műszaki:
A ház statikailag stabil, viszonylag könnyen felújítható. Minden közmű rendelkezésre áll, a fűtést a jelenlegi tulajdonos gázkonvektorokkal oldotta meg. A régebbi házrészbe nem lett bevezetve a gáz.
Környék:
Letkés határfalu, közúti átkelési lehetőséggel Szalka felé. Esztergom és Párkány 20 perc alatt kényelmesen elérhető. Szob vasút állomásról autóval,vagy buszjárattal juthatunk el Letkésre.
Gépkocsival a 12 sz. úton érhetjük el. A 2018 ig elkészülő 2/A 2x2 sávosra tervezett autóúton gyorsan megközelíthetővé válik a fővárosiaknak is.
Finanszírozás :
Az ingatlan hitelre is megvásárolható.
Adatbázisunkban további környékbeli ingatlanokat is megtalál. Kérem elsősorban a mailes kapcsolatfelvételt vegyék igénybe. Az ingatlanok megtekinthetőek a hétvégeken is előzetes egyeztetés után.7 500 000 Ft (€ 24 194)

Hivatkozási kód: 51512
terület: 120m2
telek: 3500m2
Szobák száma: 4

Fűtés: egyedi fűtés, konvektor, cserépkályha

Lepcsényi Gyula
Lepcsényi Gyula
Five Procent.
+36-20-445-50-17

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó ház, Letkés, 51512

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó ház, Letkés, 51512


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.