nyomtatás

Hivatkozási kód: 47465

Hernád

Vasútállomás közelében

Eladó ház


eladóházazonnal költözhetőátlagos állapotúegyedi fűtéskályhakülönnyíló szobák2 szobáskertes házkocsibeállóutcán ingyenes parkolásvízvillanytéglakönnyűszerkezetescsendes utcakertvárosi környezetbenjó tömegközlekedéssel

Leírás:
Hernád belterületén eladó, egy 1438m2-es telken lévő két házas építmény. Az első része téglaépítésű a hátsó része faházzal egészült ki.
A kettő között található még egy nyári konyha-tároló és a pince lejáró.
A téglaház alatt 11m2-es pince készült.
Mindkét házban egy szoba van, más helyiséggel nem rendelkezik. A téglaházban a meleget kályha adja. Mivel a tulajdonos csak nyáron tartózkodott ott, így nem építettek ki komplett fűtést.
Fürdőszoba nem készült. Vezetékes víz van az udvaron, a csatorna csonkja telken belül van, de nem történt még rákötés. Csendes, nyugodt, kertes házas környezetben található, szép házakkal körbevéve. A környéken, több helyen is építkeznek, ez a telek is ideális a méreténél fogva új ház építésére is.
Ha nyugdíjas és a jó levegőn töltené kertészkedéssel az idejét, ha kis pénzzel rendelkezik, de váltana, ha vidéken lakna és építkezne, ez a hely tökéletes választás lehet.
A vonat 5 perc gyaloglással elérhető.VL

3 900 000 Ft (€ 12 581)

Hivatkozási kód: 47465
terület: 31m2
telek: 1439m2
Szobák száma: 2
Emelet: fsz
Fűtés: egyedi fűtés, kályha

Voncsina Lászlóné
ABIS Ingatlan
+36-70-320-99-74
ABIS Ingatlan

Itt üzenhet munkatársunknak:
Az Ön elérhetősége (e-mail, telefonszám):


időpontot kérek     visszahívást kérek
Üzenet:Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, kérdését!

Amennyiben megadta elérhetőségét, kollégánk hamarosan jelentkezni fog.Eladó lakások, családi házak: Eladó ház, Hernád, 47465

Honlapunkon minden ingatlan csak egyszer található meg. Ezzel kívánjuk minél magasabb szinten kiszolgálni ügyfeleinket. Várjuk megkeresésüket! Amennyiben eladó ingatlana van, vegye fel kapcsolatot egyik referensünkkel!

Eladó ház, Hernád, 47465


Eladó budapesti és vidéki lakások, családi házak és ingatlanok.

Köszönjük, hogy az ingatlangyszer.com portált választotta eladó lakások, eladó házak keresésére!

Eladó lakások, családi házak és ingatlanok, albérletek. Budapesten és vidéken.